Ik hou van puzzels oplossen. Legpuzzels vind ik leuk, maar vooral denkpuzzels los ik met veel plezier op. Als ik naar een van mijn favoriete Engelse detectives kijk, doorgrond ik graag het hoe en wat van de personages en soms doe ik dat hardop (waar mijn gezin dan weer niet altijd even blij mee is ????).

 

Het fascineert me steeds weer.

 

Gebeurtenissen lijken volledig random of totaal onlogisch. Maar als de aflevering vordert, krijg je steeds meer informatie, kun je steeds meer uitzoomen waardoor je het geheel ziet. En de logica. Dan snap je waarom ze handelden zoals ze deden. En weet je wat er nodig was geweest om alles totaal anders te laten verlopen.

 

Dat doorgronden is waar ik goed in ben en waar ik jou mee kan helpen.

 

We gaan niet samen detectives kijken ;), maar ik help je situaties in je team te doorgronden waarvan je nu de logica nog niet ziet. Als je mensen bijvoorbeeld iets anders doen dan wat volgens jou was afgesproken.

 

Hoe onbegrijpelijk het ook lijkt, toch zit ook daar logica achter. Misschien niet jouw logica, maar wel die van je medewerkers. En hoe sneller je die ziet, hoe eerder je weet hoe het anders kan. Zodat je weer grip krijgt op wat er in je bedrijf gebeurt.

 

Heb jij ook zo’n puzzel op te lossen? Bel of mail me dan.