Zo’n kans waarvan je meteen weet dat je ‘m moet grijpen. Ook, oh nee JUIST als dat stemmetje in je achterhoofd je vraagt of je het echt zeker weet. In het voorjaar van 2022 kwam er bij mij één voorbij: onder begeleiding van een presentatiecoach werken aan een heuse (IK)TedTalk die dan ook nog eens professioneel werd vastgelegd. Hoe gaaf is dat?

 

Heel gaaf kan ik je inmiddels vertellen.

 

Het begon bij heel goed nadenken over mijn boodschap en het logisch verwoorden daarvan onder de professionele en fijne begeleiding van Cyrille van Hoof. Daarna kwam het oefenen en oefenen (oh ja en oefenen….) en feedback krijgen van Cyrille en de rest van de deelnemers. Tenslotte was er de dag waarop onze presentaties professioneel werden opgenomen door MadTV.

 

Het was interessant en intensief traject, maar ik ben heel blij met het resultaat. Heel erg bedankt IKT voor deze kans!

 

Mijn IKTedTalk gaat over:

 

Het lijkt zo simpel, afspraak = afspraak. Als beide partijen weten wat ze moeten doen en volmondig ‘Ja’ zeggen, moet het wel goed gaan toch? Helaas, vaak pakt het anders uit. Zelfs bij formeel vastgelegde afspraken, zoals een arbeidsovereenkomst. De toppers die je hebt aangenomen blijken in de praktijk niet altijd te doen wat je had verwacht. Bovendien verloopt hun onderlinge samenwerking ook niet zo soepel als je had gehoopt. Slecht nieuws dus…. of toch niet?

 

In deze 17 minuten beantwoord ik de volgende vragen.

 

Waarom gebeurt dit?

Wat kun je er aan doen?

Waarom is het fantastisch als dit je overkomt?

 

Een ‘must see/listen’ voor elke ondernemer, manager en leidinggevende!

P.S. Hoe gaaf dit ook is, wat ik nóg leuker vind, is praten over dit onderwerp met publiek erbij. Zodat ik live feedback krijg op wat ik zeg en we ter plekke in gesprek kunnen! Zie jij dat ook zitten en heb je een groep die daar geschikt voor is? Bel of mail me dan. Wie weet ben ik een spreker op je volgende bijeenkomst.

Klik op onderstaande afbeelding om de opname te bekijken.