[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Je bent ondernemer en/of leidinggevende. In normale omstandigheden loopt alles prima. Je hebt zaken zodanig ingericht dat het werkt. Iedereen in je team weet wat ze aan je hebben en dat werkt wel zo prettig vind je.

Natuurlijk zijn er ook dingen die niet vlekkeloos gaan. Zo kun je af en toe maar moeilijk begrijpen dat medewerkers het niet met je eens zijn, dingen verwachten die jij niet zo relevant vindt en reageren zoals jij zelf nooit zou doen. Maar daar werk je omheen, dat zet je recht of dat bespreek je voor de zoveelste keer. Maar daar blijft het dan ook bij.

 

Alleen is de situatie nu ineens anders…

 

De wereldwijde Corona-crisis zet zaken op scherp. Misschien werken jullie thuis, loopt de omzet dramatisch terug en weet je net als iedereen niet wanneer we weer de goede kant op gaan. Deze onzekerheid doet iets met ons. Met jou maar ook met je mensen.

 

We hebben allemaal behoefte aan houvast, die er niet lijkt te zijn. Medewerkers zoeken die bij jou. Daarom word je als leider geacht stevig te staan. Meer dan ooit is het nu de tijd op te staan en de leiding te nemen. Dat betekent:

  • Verbinden
  • (Moeilijke) beslissingen nemen
  • Daadkracht tonen
  • Creatief zijn
  • Structuur bieden

Je mensen hebben je leiderschap hard nodig en allemaal verlangen ze iets anders van je.

 

Je zult niet alle dingen even gemakkelijk kunnen geven. Want ook jij hebt je voorkeuren en prioriteiten. Dingen die je vanzelf doet en voorrang geeft. En eigen behoeften in deze moeilijke tijd. Hoe houd jij je staande? Zelfinzicht is hierbij cruciaal. Er is nu echter geen tijd om dit eens rustig te ontdekken of te ervaren.

 

Wat je nu nodig hebt is een shortcut naar zelfinzicht

 

Die geef ik je in mijn online workshop op dinsdag 31 maart aanstaande. Zodat je in één klap helder hebt welke stijl van leidinggeven jij van nature hanteert en waarom. En hoe het anders kan en soms ‘moet’ omdat je mensen of de situatie daar om vragen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_default_button link=”url:http%3A%2F%2Fwww.qlaver4.nl%2Fworkshop-leiderschap-op-maat%2F|||” button_alignment=”btn_center”]Lees meer over de online workshop[/dt_default_button][/vc_column][/vc_row]