Deze week was ik op het event van mijn business coach Veronique Prins. En zoals altijd was het een feestje en een ervaring zoals alleen Veronique die kan leveren. De energie, de extreem waardevolle inhoud en de kick in the * die me weer even wakker schudde ?. Ik ging opgeladen naar huis met nieuwe energie, inzichten en inspiratie.

 

Heel leuk voor je Kitty, maar wat kan ik daarmee? hoor ik je denken.

 

Niet veel, dat snap ik. Maar ik wil je vooral vertellen hoe blij ik ben dat zij me coacht.

 

Al die keren dat ik even niet weet wat de logische volgende stap is, als ik niet weet hoe iets aan te pakken of een lastig besluit te nemen heb. Over alles denkt ze mee en altijd houdt ze me scherp. Door kritische vragen te stellen die niet altijd fijn, maar wel altijd helpend zijn. Door haar visie en zienswijze laat ze mij m’n emotie en ego opzij zetten en doen wat goed is voor mij en mijn klanten. Zonder meegezogen te worden in wat anderen willen of verwachten.

 

En daar kun jij wel wat mee.

 

Want hoe vaak zit jij in je eentje te wikken en wegen hoe je het beste om kunt gaan met de dynamiek in je organisatie? Als medewerkers bij jou over elkaar klagen of zich ondanks allerlei beloften toch niet aan de afspraken met jou houden? De momenten waarop je heen en weer geslingerd wordt tussen de belangen van je individuele medewerkers, maar geacht wordt het grotere geheel te dienen? En we het nog niet eens over je eigen behoeftes hebben.

 

Hoe zou het voor je zijn om ook iemand te hebben waarmee je dit kunt bespreken? Een buitenstaander die net even wat neutraler kan kijken, simpelweg omdat ze niet in jouw dagelijkse hectiek zit.

 

Laat mij die persoon voor jou zijn. Maar alleen als jij kunt omgaan met eerlijke en opbouwende feedback. Anders werkt het niet. Niet voor mij, maar ook niet voor jou.

 

Bel of mail me om uit te vinden of we een match zijn.

 

‘A coach is someone who tells you what you don’t want to hear, who has you see what you don’t want to see, so you can be who you always known you could be’ Tom Landry