Een paar weken geleden was ik jarig en werd ik door mijn gezin verrast met kaartjes voor de musical over Tina Turner. Inclusief hotelovernachting voor een lekker weekendje weg met mijn man. Ik ben al sinds mijn tienertijd groot fan van Tina, dus een toepasselijk cadeau zou je denken. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik steeds had geroepen dat ik de musical niet hoefde te zien. Want ja, hoe leuk kan het zijn dat iemand anders de liedjes van je grote idool zingt?

 

Maar een aantal maanden geleden was onze oudste dochter naar de musical geweest en ze verzekerde me ‘Mam, je móet echt gaan, hij is echt heel goed’. Oké oké, duidelijk. Misschien ga ik nog wel…

 

Maar intussen nam ik geen actie. Gelukkig deed mijn man dat wél. Net op tijd, want hij bemachtigde kaartjes voor (jawel) de allerlaatste avondvoorstelling! Na dat weekend werd de musical niet meer opgevoerd. Terwijl hij 3(!) jaar te zien was…

 

En ik moet toegeven, het was fantastisch en ik ben echt blij dat ik ‘m toch gezien heb. Ik had het niet willen missen. Misschien moet ik iets vaker naar mijn man en kinderen luisteren ?.

 

Wat ook hielp om echt te kunnen genieten, was dat ik met een gerust hart thuis de boel de boel liet.

 

Zodra we de snelweg opreden, begon mijn uitje. Dat kon ik, omdat ik wist dat het thuis goed zou verlopen. Dat onze kinderen elkaar niet in de haren zouden vliegen en samen de boel wel zouden regelen. En dat klopte ook. Geen telefoontjes met verontwaardigde verhalen over elkaar, nee echt even uit de dagelijkse routine kunnen stappen.

 

Hoe zit dat bij jou?

 

Kun jij relaxed de boel de boel laten op je werk? Kun jij volledig vertrouwen op je team en er zeker van zijn dat ze het samen wel regelen? Of houd je angstvallig je telefoon en mail in de gaten op het moment dat je ze een dag of week alleen laat? Omdat je verwacht dat één of meer van je medewerkers je nodig heeft vanwege het gedoe dat altijd ontstaat.

 

Met als gevolg dat je niet écht kunt genieten van je dagje of weekje weg.

 

Als dat het geval is, kom dan op dinsdag 21 maart 2023 naar mijn gratis online masterclass. Om 10 uur of om 20 uur. Hierin vertel ik je waarom gedoe in je team ontstaat en wat je te doen hebt om het op te lossen en het in de toekomst te voorkomen. Zodat ook jij volledig kunt vertrouwen op je team en ze met een gerust hart achterlaat.

 

Klik HIER voor meer informatie en om je aan te melden.

Zie ik je op 21 maart?