Testimonials

Home A Testimonials
Peter Ory - Ik kan iedereen aanraden door Kitty gecoacht te worden, het leidt zeker tot mooie inzichten...
In de afgelopen maanden heb ik een aantal, voor mij verhelderende, gesprekken gehad met Kitty Leemreize van Qlaver4. In een persoonlijke begeleidingstraject liet Kitty me zien waarom ik me gedraag zoals ik me gedraag en wat het resultaat daarvan is. Veel dingen blijk ik onbewust te doen, op dezelfde manier, met dezelfde, niet altijd de gewenste, uitkomst. Mensen die anders reageerden dan ik verwachtte, een samenwerking die niet liep zoals beoogd, in het verleden vond ik het dan heel gemakkelijk om daar een, niet altijd positieve, mening over te hebben. Inmiddels is het me duidelijk dat ik daar niet zo veel mee opschiet. Het blijkt een stuk effectiever om te kijken wat ik, met de door haar aangereikte middelen, zelf kan doen. Kitty kan, op een begrijpelijke wijze, benoemen hoe het werkt tussen mensen en geeft me aanwijzingen waar ik dingen anders zou kunnen doen of zeggen. Hierdoor kan, ik met respect voor de ander en mezelf, vaker het gewenste resultaat bereiken. Haar adviezen hebben mij geholpen mijn doelen op een veel plezieriger manier te realiseren. De door haar verkregen inzichten zullen me zeker ook in de toekomst goed van pas komen.
T.S - Kitty kwam ik tegen via een gemeenschappelijk zakelijk contact...
Kitty kwam ik tegen via een gemeenschappelijk zakelijk contact. Een netwerk-kop-koffie en een “klik”. Zij bleek heel goed in de uitleg van CVI. Ik had ooit al eens mijn score elders laten berekenen. “Ach, er zijn zoveel van dit soort testen”, vond ik. Kitty verstond het om de score te vergelijken met anderen. Hoe het ene “type” het andere “type” in de weg kan zitten of juist kan versterken. Ze had ook inzicht in wanneer CVI-scores van mensen, die met elkaar samenwerken, elkaar aanvullen en wanneer ze elkaar juist tegen werken. Stroeve en soepele samenwerking kon zij gemakkelijk afleiden uit de scores. Omdat Kitty ook bedrijfseconoom is heeft ze extra oog voor de bedrijfsresultaten en kan die goed in verbinding brengen met de profielen van de medewerkers. Ik ben daar erg van onder de indruk.
Veronique Prins | Ondernemerscoach
Ik vond het zeer interessante informatie. Ik ben heel eerlijk als ik zeg dat het rapport me wel iets zei, maar dat de persoonlijke uitleg/toelichting voor mij wel echt het volledige plaatje en de inzichten gaven. Met die uitleg vind ik het een zeer waardevolle test. Het geeft me niet alleen inzicht in mezelf en mijn eigen gedrag, het helpt je echt om anderen en hun drijfveren veel beter te begrijpen. En dat is zeer waardevol. De uitleg is helder. Kitty weet duidelijk waar ze het over heeft, heeft veel kennis van zaken en weet alles perfect met voorbeelden in en aan te vullen waardoor je het nog beter begrijpt. Ik zou het anderen zeker aanraden de CVI in te vullen! Dan wel inclusief de toelichting, dat is echt de kers op de welbekende taart. In mijn ogen is het bijna een must voor iedereen die met mensen werkt. En dat is dus zo goed als iedereen ?
Peter - Ik kan zeker aanbevelen om de CVI test te maken en te gebruiken in je dagelijkse leven...
De informatie die ik via CVI heb gekregen is zeer uitgebreid. Veel dingen wist ik al wel. Waar de handigheid voor mij in zit, is dat er tips en strategieën in de rapportage zitten om met voor mij herkenbare (probleem)situaties om te gaan. En daarmee effectiever te zijn, voor mezelf en voor de ander.

De uitleg bij de CVI gebeurt op een open, vriendelijke wijze, met aandacht voor mijn persoonlijke situatie. Ik kan zeker aanbevelen om de CVI test te maken en te gebruiken in je dagelijkse leven.

F.M. Ik zou de CVI dus zeker aanraden!
De CVI heeft mij inzicht gegeven in wie ik echt ben en hoe ik handel, zowel op gebied van werk als in mijn dagelijkse leven. Ik heb de test als erg laagdrempelig ervaren, maar zeer zeker met nuttige informatie. De uitleg was duidelijk en zet je echt aan het denken. Nu nog leg ik in communicatiesituaties de denkwijze van CVI erbij. Het verklaart veel. De positieve benadering in de test spreekt me ook erg aan. Vanuit mijn werk als re-integratiecoach kan ik de CVI goed inzetten om een beeld te krijgen van de kandidaat. Daarbij krijgt de kandidaat positieve handvatten richting toekomst. Het biedt perspectief.

Ik zou de CVI dus zeker aanraden!

Anouk Rijgwaart - Kitty, super bedankt voor het fijne gesprek!
Mijn re-integratie coach kwam met het idee om een CVI te gaan doen om te kijken waar mijn passie ligt en hoe ik in elkaar steek als persoon.
Nou ik als nuchtere meid ben er blanco ingegaan en grijp alles aan… tuurlijk!
De test was heel duidelijk en snel te maken, de uitslag kreeg ik direct via de mail, het stond heel mooi beschreven wie je als persoon bent, en wat herkende ik mezelf erin zeg! Super mooi om te lezen, na 1,5 week kreeg ik de mondelinge toelichting door Kitty.
Nou wat een fijn persoon ben je Kitty, ze kon me heel goed uitleggen hoe ik in elkaar stak en welke positieven kanten ik heb.
De uitleg gaf ze heel helder en duidelijk, en je wordt er zelfs nog zelfverzekerder van en niks is verkeerd.
Ik zou het iedereen aanraden, ook omdat je dan precies ziet waar je staat en welke kanten precies bij je passen.
Het heeft mij veel in beeld gebracht welke richting ik op moet gaan kiezen, nu ik mijn passie niet meer kan uitoefenen.
Kitty, super bedankt voor het fijne gesprek!
Jan - gesprek was prettig...
e informatie van de CVI biedt mij een stuk verduidelijking hoe ik als persoon in elkaar steek. Een stuk verklaring van de manier waarop ik in het leven en daarmee ook in het werk sta. De CVI houdt je als het ware een spiegel voor en biedt je de mogelijkheid om privé en/of werk gerelateerde zaken met een objectieve blik te kunnen bekijken. De door jou gegeven uitleg heb ik als een extra verduidelijking ervaren, ook de ruimte die jij bood in het gesprek was prettig.
Martin Bruins Slot - Ik raad eenieder zeker aan om de CVI test in te vullen...
In het kader van mijn re-integratie traject heb ik de CVI (Core Values Index) test ingevuld.
Het doel hiervan voor mij is om een (beter) beeld te krijgen bij hoe ik in elkaar steek, wat mijn voorkeursgedrag op gebeurtenissen is, en wat mijn krachten en natuurlijke normen en waarden zijn.
De informatie die ik uit deze test heb gekregen is, voor mij, niet schokkend geweest, ik wist wel redelijk wie ik was, en wat ik wou. Wel heeft het me meer bewust gemaakt van waarom ik uitgevallen ben in mijn vorige functie, ik was continue bezig met mijn zwaktes te verbeteren en moest mij in een rol zetten die niet bij mij past. Ik zat dus niet in een rol waarin ik mijn talenten en waarden kon benutten!
De CVI heeft een uitgebreide uitleg gegeven over wat mijn sterke punten zijn, waar mijn waarden liggen en wat ik juist liever niet doe (of wat in ieder geval niet mijn natuurlijke respons is). Er staat ontzettend veel herkenbaars in de rapportage, en door het een keer te lezen ben ik mij veel bewuster geworden van situaties en voorvallen, en mijn reactie daarop.
Door de mondelinge toelichting van, en mogelijkheid voor discussie met, Kitty ben ik nog bewuster geworden van hoe ik in elkaar steek, wat mijn drijfveren zijn en hoe ik situaties kan herkennen, mijn natuurlijke reactie hierop herken, en mij wellicht door tijdelijk in een andere rol te gaan zitten, beter gebruik kan maken van mijzelf.
Ik hoop dat ik, mede met het inzicht dat de CVI me gegeven heeft, een functie kan vinden waar ik in mijn kracht zit, om zo binnen mijn carrière een stap vooruit te zetten.

Ik raad eenieder zeker aan om de CVI test in te vullen, voor mij is het een waardevolle test geweest, waarbij ik veel heb gehad aan de uitgebreide rapportage uit het systeem, en net even extra inzicht en houvast heb gekregen uit de persoonlijke toelichting van Kitty.

Rik (38), zelfstandig ondernemer - Kitty is een nuchtere coach die vooral goed luistert en nooit oordeelt...
Ik zat al een langere periode niet lekker in mijn vel. Ons familiebedrijf was in 10 jaren extreem hard gegroeid en ik kon het laatste jaar het werk als bedrijfsleider niet meer overzien. Ook irriteerde ik mij aan veel mensen, maar zag beren op de weg om dingen te veranderen. ‘s nachts sliep ik slecht en was thuis vaak chagrijnig en reageerde dit af op vrouw en kinderen. Ook voelde ik me dan schuldig dat ik teveel werkte. In gesprekken met vrienden en kennissen werd er al snel een oordeel gegeven of een richting waarin ik moest werken. Iedereen wou me wel helpen, maar ik had het gevoel dat ik dit zelf op moest lossen.

Kitty hielp me bewust worden, dat ik me niet druk moet maken om zaken waar ik geen invloed op heb. Ook gaf ze mij de tip om bij belangrijke beslissingen, alle scenario’s uit te werken met voor- en nadelen. Daardoor maak jezelf eigenlijk nooit een fout, want op het moment van kiezen was dat de beste keuze. Het was erg prettig dat Kitty nooit een oordeel velde over mijn ideeën en mijzelf de scenario’s in liet vullen.

Door ongeveer 6 gesprekken met Kitty ben ik veel rustiger geworden. Op dit moment neem ik minder hooi op mijn vork en irriteer me veel minder aan anderen. Ook spreek ik mensen veel rustiger aan, als ik het idee heb dat iets op een andere manier moet/kan. Ik heb een paar maanden later een belangrijke beslissing genomen om te stoppen met mijn werk in het familiebedrijf, zodat ik op korte termijn meer kan genieten van mijn gezin en kan werken aan mijn gezondheid (die leed onder de stress). Daarna ga ik bedrijven of starters coachen om hun bedrijf beter te maken.

Kitty is een nuchtere coach die vooral goed luistert en nooit oordeelt. Vooraf had ik verwacht dat ze veel antwoorden en oplossingen zou geven op mijn problemen, maar zij heeft juist mijzelf alle antwoorden laten bedenken op mijn vragen. Bij een toekomstig klein probleem kan ik het dus nu vaak zelf oplossen i.p.v. een nieuw consult. Daarbij was het wel erg fijn dat ze mij tussendoor wel eens belde hoe het met mij ging. Het contact met Kitty is heel gemoedelijk en laagdrempelig, waardoor ik veel mensen kan aanbevelen om een traject met haar te starten op het moment dat jezelf niet meer weet waar je moet beginnen.

Ron - Ik ben Kitty dan ook erg dankbaar dat ze zo goed geluisterd en geduld...
Ik heb meegedaan aan een test van TLN en de uitslag was niet zo goed, ik had een tijd hiervoor een burn-out gehad en kon hiervan slecht los komen (te weinig rust, te weinig uithoudingsvermogen, etc.) zij hebben me toen door verwezen naar een coach, en dit was Kitty Leemreize.

Eerst dacht ik wat moet ik met een coach maar na ons eerste gesprek voelde ik me erg op mijn gemak en merkte ik dat zij een goede luisteraar was waardoor je vrijuit over je problemen kon spreken. We hebben uiteindelijk besproken welke doelstellingen wil ik halen en zijn deze ook haalbaar.

Het fijne is als je merkt dat wat je met elkaar besproken hebt en toepast ook resultaten heeft, ik merkte dat ik beter in mijn vel zat en meer kon genieten van de kleine dingen om me heen en mijn conditie was ook beter geworden. Ben dan ook erg blij dat ik met Kitty mocht samen werken want ook al was ik eerst sceptisch over een coach ik heb bemerkt dat door haar coaching ik uit het dal ben gekropen en voel ik me stukken beter.

Ik ben Kitty dan ook erg dankbaar dat ze zo goed geluisterd en geduld met me heeft gehad en vooral ook op de juiste momenten dat kleine duwtje in de rug wist te geven heeft dat nodig was voor mijn herstel, ik weet dat elk probleem anders is en een andere aanpak nodig heeft maar Kitty heeft bij mij de juiste snaren weten te raken.”

S - Hierdoor zit ik zelf vele malen beter in mijn vel en heb weer energie gevonden om er tegen aan te gaan...
Een aantal maanden geleden worstelde ik met een aantal twijfels. Wat wil ik met mijn leven? Welke kant moet het op? Is mijn relatie nog wel goed en is dit wat ik echt wil… Wellicht gebruikelijke twijfels die bij de levensfase van een beginnende dertiger horen alleen had ik het idee er zelf niet uit te komen. In mijn zoektocht naar hulp kwam ik terecht bij Qlaver4. Na een plezierig intake gesprek met Kitty hebben wij een aantal sessies samen gedaan waarin zij mij ‘handvaten’ toereikte om de juiste richting op te gaan. Hierdoor zit ik zelf vele malen beter in mijn vel en heb weer energie gevonden om er tegen aan te gaan.
Frank - Ik ben bij je gekomen met de vraag omdat ik door wil groeien in mijn werk...
Ik ben bij je gekomen met de vraag omdat ik door wil groeien in mijn werk (opleidingen wil volgen) en omdat ik niet lekker in het leven stond. Heb met jou het eerste gesprek gehad om mijn problemen uit te leggen .

Het aha-moment kwam na het derde gesprek toen kreeg ik door dat ik er niet alleen voor sta en dat ik op bepaalde momenten hulp moet vragen om mij te helpen en oplossingen moet zoeken voor de problemen die ik tegenkom (dit is voor mij erg moeilijk omdat ik een eenling ben en alles zelf wil oplossen.).

Het resultaat van de samenwerking is dat ik in sommige gevallen rustiger ben en mij laat helpen met problemen op te lossen. Ik vind dat je allereerst goed alles in je opneemt en dan met een advies komt en ook zeer reëel antwoordde op mijn vragen. Daarom vond ik het een zeer prettige samenwerking.

Gerrit - Maar “loslaten” betekent niet : redt jezelf maar...
Kitty, dat wij elkaar hebben leren kennen komt door dat ik een enquête heb ingevuld met vragen over: Hoe zie jij de toekomst in het transport ,Wat is ervoor nodig om als chauffeur je pensioen te halen in goede gezondheid. Ik heb toen aan gegeven dat o.a. een goede thuissituatie nodig is om dat te behalen. En voor mij waren daar nog wel problemen. Ik kon nog wel hulp gebruiken. Ik was iemand nodig die ons gezin kon helpen met de toekomst. Voor de tijd als er eens iets ernstigs zou gebeuren. Iemand die ons nu aanwijzingen geeft zodat iedereen weet wat hij of zij moet doen en kunnen als je er alleen voor komt te staan. Kitty, jij had voor mij een luisterend oor. De eerste kennismaking gaf al een goed gevoel, maar de tweede, met Hannie erbij, gaf mij zeker het gevoel dat wij op de goede weg waren.
“Loslaten” is moeilijk, maar heel belangrijk. Maar “loslaten” betekent niet : redt jezelf maar. Met jouw aanwijzingen is het thuis toch iets rustiger geworden. Thuis wordt er nu door iedereen meer geluisterd en gedaan. Natuurlijk denk ik onderweg wel aan huis maar het geeft nu minder spanning. De kinderen weten nu beter wat er van hun verlangt wordt en ze doen er ook steeds meer naar. Natuurlijk kan Kitty ook niet alles oplossen maar heeft ons wel een grote duw in de goede richting geven. Waarvoor dank.
A - Mijn grootste aha moment was: De laatste keer dat ik je sprak...
Ik kwam met de volgende vraag bij je: Ik was aan de zware kant en wilde afvallen, hierbij had ik hulp nodig omdat ik het niet alleen kan.
Mijn grootste aha moment was: De laatste keer dat ik je sprak, telefonisch, toen je zei dat ik toch van mijn leven moest proberen te genieten en leuke dingen “moest” doen, ondanks dat ik zo veel pijn had. Verder heb ik ook genoeg aan je tips gehad om mij meer fruit te laten eten, wat ik niet of nauwelijks deed.
Het uiteindelijke resultaat van onze samenwerking is: Dat ik genoeg “handvatten” heb gekregen om toch af te vallen.
Iemand anders zou zo’n traject bij jou moeten volgen, omdat je weet waar over je praat en genoeg tips geeft om het doel te bereiken wat je voor ogen hebt.
Laura en Roy - En eerlijk gezegd weet ik niet of dat wel was gelukt zonder de fijne en inzicht...
Wij kwamen toevallig gelukkig samen bij de zelfde coach. Eigenlijk met de vraag om een gezondere leefstijl te krijgen door te stoppen met roken. Hierbij hebben we aangegeven dat het roken in grote samenhang ging met stress. Het mooiste was om te zien dat door de gesprekken met de coach wij eigenlijk samen anders maar stress zijn gaan kijken. Wat levert mij dit op en wat kan ik er mee winnen als ik aan deze stress toegeef waren dan ook vragen die wij door de coaching geregeld aan ons zelf en aan elkaar hebben gevraagd. Leuk was het om te zien dat we door veel handgrepen van de coach wij ook steeds minder gingen roken. Gewoonweg omdat dit steeds minder nodig was voor ons gevoel. We hebben dan nu ook samen een datum afgesproken helemaal te stoppen. En eerlijk gezegd weet ik niet of dat wel was gelukt zonder de fijne en inzicht gevende gesprekken met Kitty.
Marga - Ik kwam met de vraag wat te doen met mijn werk als vrachtwagenchauffeur...
Ik kwam met de vraag wat te doen met mijn werk als vrachtwagenchauffeur en ik zat ook niet lekker in mijn vel. In het chauffeurs blad TON stond een inzetbaarheidstest in die ik heb ingevuld, naar aanleiding van die test werd mij aangeraden om een gesprek te hebben met een coach. Zo kwam ik in contact met Kitty.

Het is prettig om je verhaal te doen aan iemand die geheel onafhankelijk is van je privé en werk leven. Het werd mij wel duidelijk dat het erom gaat wat ik wil maar ook dat ik het zelf moet doen, met hulp van anderen. Het was duidelijk dat ik bij mijn huidige werkgever niet verder wou en na diverse sollicitaties werd ik aangenomen bij een andere transport bedrijf. Dat was voor mij een hele goede stap en een hele verandering in positieve zin.
In 6 of 7 gesprekken heb ik wel dat zetje in de rug gekregen om stappen te ondernemen en anders te denken op een gezonde manier. Daarom raad ik anderen aan om deze gesprekken met een coach te voeren.

Gratis Whitepaper

`Laat je medewerkers niet de rem maar het gaspedaal zijn`

Gaat het najagen van je zakelijke doelen minder snel dat je wilt?   De menselijke dynamiek in je organisatie speelt hierin een doorslaggevende rol. In deze whitepaper lees je waardoor je mensen de rem of juist het gaspedaal zijn en welke invloed jij hier als leider op hebt.

Je ontvangt ook mijn wekelijkse leiderschapstips en -inzichten. Je kunt je simpel weer afmelden (maar natuurlijk hoop ik dat je blijft ).

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Policy.