Mis jij net als ik het offline spontaan met nieuwe mensen in gesprek gaan? Zonder dat je vooraf een afspraak moet maken voor een formele online meeting?

 

Dan heb ik goed nieuws.

 

Via de nieuwe app Clubhouse kunnen we weer spontaan in gesprek. Niet alleen luisteren zoals bij een podcast, maar echt met elkaar praten en vragen stellen. Zonder beeld, waardoor je kan deelnemen van elke plek die voor jou het fijnst is en in de outfit waar jij zin in hebt ?.

 

Volgende week donderdag 11 februari om 9 uur host ik live een Room op Clubhouse over leiderschap in het algemeen en waarom controle als leiderschapstool juist in deze tijd absoluut niet meer werkt. En wat dan wèl werkt.

 

Laten we hierover in gesprek gaan en meteen kennis maken!

 

Ben je er bij? Ik ontmoet je graag!

 

Wil je ook meeluisteren of meedoen en heb je de app nog niet? Deze is te vinden in de Appstore. (Enneh… heb je net als ik geen iPhone? Misschien kun je er één lenen. De iPad van mijn dochter werkt trouwens ook prima ?).

 

Op dit moment is Clubhouse nog alleen via het invite only principe. Heb jij al een account? Volg me dan. Zo niet en wil je een invite? Laat het me weten, zodat ik je misschien kan helpen.